Foto7daagse – dag6: Lekker

door | 8 mrt 2014 | Fotografie | 0 Reacties

Foto7daagse - dag6 - Lekker
Dit is artikel [part not set] van 7 uit de serie Foto7daagse 2014

Zesde opdracht: “Lekker”

Vandaag is de zesde dat van de foto7daagse (#f7d). De opdracht die vanochtend binnen kwam was:

Het is vandaag zaterdag, voor de meeste mensen een relatief rustige dag. Voor veel mensen tijd om lekker te genieten van de zon (het lijkt wel voorjaar…) en om de keuken in te gaan. Bij uitstek een goede dag voor de volgende opdracht, die is namelijk: “Lekker”
Wat is nu precies de bedoeling? Je gaat een foto maken met als thema “Lekker”. Wat vind jij lekker? Kan je dat op de foto zetten? Daar zijn we allemaal benieuwd naar. Ik weet nu al dat waarschijnlijk een hele dag het water me in de mond loopt als ik naar jullie foto’s kijk.

Mijn foto

Op de facebook pagina van de foto7daagse zag ik allerlei foto’s langskomen van etenswaren. Ik vond die in eerste instantie iets te gemakkelijk, maar ben uiteindelijk (tijdnood) toch ook maar gevallen voor mijn favoriete, lekkere drank. Morgenochtend krijgen we alweer de laatste opdracht binnen van deze week. Ik moet eerlijk toegeven: iedere dag zo actief een foto maken bij een thema kost wel wat aandacht, maar zorgt er wel voor dat je heel actief bezig bent met fotografie. En je gaat bij het onderwerp ook ECHT anders kijken naar de wereld. Ga maar na: wanneer heb jij voor het laatst een beeld gezocht bij het thema “lekker”?.

Ik ga ‘m lekker open trekken….proost!

Foto7daagse - dag6 - Lekker

Foto7daagse – dag6 – Lekker

Opdrachten van eerdere dagen

Maandag 3 maart: “Ondersteboven
Dinsdag 4 maart: “Speelgoed
Woensdag 5 maart: “Drie
Donderdag 6 maart: “Vergeten
Vrijdag 7 maart: “Kleur”

Navigeer binnen de serie

Gerelateerde posts

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *